Assesoria Fiscal

Estar al dia dels deures fiscals no és només una obligació, sinó motiu de tranquil·litat. Per això a Rivas&Coll comptem amb un equip de professionals experts en l'assessoria fiscal capaços de garantir una gestió transparent i de confiança.

El servei d'assessorament fiscal que oferim a persones físiques o societats engloba tots els aspectes derivats de les seves activitats econòmiques habituals. Estudiem cada cas per separat per intentar reduir els costos, alhora que assegurem el compliment de totes les obligacions fiscals. En aquest mateix sentit, analitzar i avaluar periòdicament l'evolució dels casos és fonamental.

A Rivas&Coll Assessoria Fiscal treballem en totes les àrees de la fiscalitat: planificació, IVA, impost de societats, declaració de la renda, estimació directa, estimació objectiva (mòduls), IRNR (no residents), INTRASTAT, declaracions informatives, ITPAJ, inspeccions, herències, increments o disminucions de patrimoni, divorcis, donacions, fusions d'empreses, escissions, compravendes…

"Oferim un assessorament fiscal integral i un tracte amb el client directe i de confiança. No treballem amb números, sinó amb persones."

Mantenim al dia als nostres clients sobre els canvis que es produeixen en la legislació tributària i els expliquem com això pot afectar-los. En tot cas, el tracte amb els clients en què creiem a Rivas&Coll és directe i personal. No treballem ni amb actius ni amb números, sinó amb persones, siguin particulars o administradores d'una societat o altres béns.